Nieuws

Uitnodiging Herfstrit 2023

Beste motorrijder,Beste motorrijdster,

In tegenstelling tot eerdere berichten,willen we je ook dit jaar uitnodigen voor onze jaarlijkse Herfstrit..

Dit jaar verwachten we jou op zondag 29 oktober 2023 in Moerzeke om samen de Vlaamse Vereniging Autisme (VVA) te steunen.

Het is dit jaar de eenendertigste editie georganiseerd door de Hartrijders, en als we de vijftien edities van MV. Moerzeke erbij tellen, zien we dat Moerzeke al 46 maal het decor was voor het vertrek van de Herfstrit.

De inschrijvingen vinden nog steeds plaats in de cafés op en rond het dorpsplein van Moerzeke (Hamme) en dit vanaf 8.00 uur tot 11.30 uur.

Na inschrijving kan je aan de bewegwijzerde route beginnen.  Halverwege de route kan je verpozen voor een hapje en/of een drankje op onze tussenstop, gelegen in het DOC van Alsemberg (Beersel). Het eindpunt van deze herfstrit bevindt zich wederom in sporthal Meulenbroek van Hamme.

De inschrijvingsprijs bedraagt €10 voor de motorrijder en €5 voor de duozitter.

Voor deze prijs neem je deel aan de bewegwijzerde rit, krijg je de enige echte Herfstritsticker en ontvang je bij aankomst een heerlijk lunchpakket.

Met jouw inschrijving neem je meteen ook deel aan onze tombola waarbij talrijke waardevolle prijzen te winnen zijn.

Voor deze editie is de hoofdprijs  een motorfiets HONDA CMX 500 Rebel. De volledige lijst van onze sponsors vind je via deze link  Herfstrit 2023

Onderweg kunnen de pechvogels rekenen op gratis bijstand van onze dépannageteams. Doch raden wij ten stelligste aan om eerst de eigen bijstandsverzekering te raadplegen !

Als trouwe deelnemer aan dit evenement voor het goede doel, zal jij ongetwijfeld ook deze editie van 2023 willen meemaken. Op tijd te komen is een must zodat je rustig de tijd kan nemen om te genieten van deze prachtige route, die ons dit jaar (over 185 km) langs de mooiste plekjes van Vlaams Brabant en Oost-Vlaanderen zal voeren.

Breng gerust jouw vrienden motorrijders en motorrijdsters mee. Niet alleen zij, maar ook de mensen met autisme zullen jou er dankbaar voor zijn.

Wil jij zeker zijn van jouw inschrijving en wens jij hierdoor al liever op voorhand in te schrijven dan is dit zeker mogelijk.

Op zaterdag 28 oktober geven wij iedere deelnemer de kans tot voorinschrijvingen. Dit kan vanaf  14 tot 18 uur aan onze inschrijvingstand op het dorpsplein van Moerzeke of bij slechte weersomstandigheden  in café ‘t Genieterke.

Tot zondag 29 oktober 2023!

DE HARTRIJDERS